Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Hydraulikk/kompressorolje

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er kompressorolje?

Kompressorolje benyttes i kompressorer for å redusere den totale oppbyggingen av karbonatomer i ventilene. Reduksjonen av karbonoppbyggingen bidrar til å forlenge kompressorens levetid. Det finnes mange ulike typer kompressorolje, men de beste er ofte syntetiske og kommer med en rekke tilsetningsstoffer som forbedrer ytelsen i luftkompressorer.

Hvordan kjøpe den beste oljen?

Noe av det du bør gjøre først er å finne ut hvilken oljeviskositet som fungerer best for din kompressor. Luftkompressorer kommer i ulike typer og størrelser. Den medfølgende brukermanualen til kompressoren eller instruksjonene som er trykket på selve kompressoren kan bidra til å avgjøre hvilken type olje som bør brukes. Så snart du vet hvilken type olje du bør bruke er neste steg å finne et vel anerkjent merke. VAICO og MOBIL selger noen av de beste kompressoroljene på markedet med en dokumentert formel og som er høyt anbefalt av eksperter.

Å kjøpe olje

Vi selger kompressorolje fra alle store produsenter i Norge. Alt du trenger å gjøre er derfor å matche spesifikasjonene til oljen med kompressoren din. Dette gjør at du er i stand til å kjøpe riktig olje, noe som sikrer at kompressoren din varer lenger. Dersom du er usikker på hvilken olje du bør kjøpe er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post for å få assistanse.