Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Frostvæske

2 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor er frostvæske så viktig?

Frostvæske er uten tvil en av de viktigste væskene du må tilføre bilen din. Spesielt her i Norge, der temperaturene kan komme under frysepunktet. Jobben til denne væsken er å senke frysepunktet til væsker, som vann, samtidig som de øker kokepunktet. Ved å tilføre det til kjølevæske og vann, sikrer det at væskene ikke vil fryse. Dette er viktig, spesielt for biler som står lenge. Når væske fryser utvider den seg og dette kan forårsake store skader, ikke bare på radiatoren men også på andre deler. De gode nyhetene er at det ikke koster mange kronene, og det kan spare deg for mange penger.  

Når bør du bruke frostvæske?  

I de fleste biler som kjører rundt på veiene i Norge, er det lurt å tilføre frostvæske i november. Dess tidligere du gjør dette dess bedre er det. Det første du må gjøre er uansett å sjekke at kjølevæsken ikke inneholder frostvæske allerede. De fleste kjølevæsker har det allerede, og det betyr at bilen din ikke trenger påfyll. Det du kan gjøre er å sørge for å gi bilen et påfyll av kjølevæske.

Frostvæske fra kjente merker til salgs

12bildeler.no selger et stort utvalg av frostvæsker fra de mest kjente merkene i bransjen. Enten du har en vanlig bil eller trenger væske til et HVAC-system, så finner du det i vår nettbutikk. Alle varene vi selger er kategorisert og oppført, i tillegg er det lett å finne det rette produktet her hos oss. I tillegg har vi sørget for at all frostvæske fra kjente merker har konkurransedyktige priser. Kundene våre vil spare penger når de handler fra 12bildeler.no.