Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp FORD Motorolje

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Om Ford olje produsent

Ford Motor produsenten er en amerikansk multinasjonal automaker med hovedkontor i Dearborn, Michigan. Bilvaremerket til Ford Motor Company Motorcraft produserer motoroljer for kjøretøyene. Motorcraft ble lansert i 1972 for å produsere reservedler og OEM. Motorcraft selger sitt produkt gjennom Ford og Lincoln-Mercury forhandlere. Biloljene som er tilgjengelige fra selskapet, inkluderer viskositetsindeks 5W-20 til 15W-40. Selskapet tilbyr motoroljer for biler, lasterbiler og konstruksjonsbiler og busser.

Hvorfor trenger du Ford motor oljer?

Når du har Ford kjøretøy, er det nødvendig at du bruker motoroljer som er spesifisert av produsenten for riktig vedlikehold av motoren. Kvalitetsbiloljen smører motoren og beskytter den mot friksjon og gjenopbygging. Om motorolje med riktig viskositet ikke brukes til motoren, kan friksjonen av metalldeler forårsake stor skade på motoren. Regelessige oljeendringer er nødvendige for at motoren skal fungere med optimal effektivitet og også levere toppdeksel. Ford motorer trenger syntetiske blandede oljer med Ford spesifikasjoner

Vit om 5W-30 Formula F Ford motorolje

Den 5W-30 Formula F motoroljen fra Ford er en drivstoffbesparende moderne motorolje. Dette er designet og konstruert for bensindrevne Ford kjøretøyer. Dette er en oljesekvenser med lav viskositet til Formel E fra Ford. Denne oljen passer til de fleste Ford kjøretøyne, spesielt biler med unntak av noen få. I henhold til oljespesifikasjonen reduseres drivstofforbruket til kjøretøyet med 0.5% sammenlignet med Formel E. 5W-30 Formula F gir optimal ytelse i både standard og flerventil motorer. Denne oljen oppfyller WSS-M2C929-A og ILSAC GF-9 spesifikasjonene fra Ford. Denne kvalitetsoljen gir forbedret ytelse ved lav temperatur med 5W 30 viskositetindeks. Kjøp denne høykvalitetsoljen fra den berømte nettbutikken 12bildeler.no. Funksjonene som tilbys av 5w-30 Formula F Ford olje. De viktige funksjonene som tilbys av 5W-30 Formula Ford olje er: *Senker friksjonen til motordeler og senker drivstofforbruket. *Denne oljen er formulert ved hjelp av hydrobehandlede baseoljer med ytelseadditiver for å forbedre drivstofføkonomien og for å redusere friksjonen. * Oljens lave viskositet forhindrer oljetykkelse og rengjør motoren ren. *Gir utmerket smøring og reduserer belastningen på motoren ved kaldere tider. *Reduserer forurensende gassutslipp fra kjøretøy.