Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp CARAMBA Motorolje

6 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvor bra er motorolje fra Caramba?

Caramba har mer enn hundre års erfaring innen kjemi- og smøreindustrien. Selskapet ble stiftet i 1903, og er en av de mest interessante tyske suksesshistoriene. Flere anser faktisk selskapet for å være blant landets beste. Det anerkjente selskapet produserer en rekke ulike kjemikalier og smøreprodukter til biler, motorsykler og lastebiler. Alle produkter har gjennomgått grundig testing og sertifisering, noe som sikrer at de yter som annonsert. På tross av at selskapet kanskje er mest kjent for bilvask, innser stadig flere bilister at selskapet også har et flott utvalg av motoroljer.

Hva er den beste motoroljen til et kjøretøy?

I dag investerer bransjeledende produsenter flere millioner på å utvikle patenterte motoroljer som forlenger levetiden og øker ytelsen til moderne motorer. Det kommer imidlertid ikke kun an på merkevaren, men også typen olje. Du kjøper for eksempel ikke en tykk olje til bilen om vinteren eller en tynn olje omsommeren. Grunnen til dette er at en tykkere olje gjør det vanskelig for motoren å bli varm om vinteren, mens en tynn olje ikke gir nok beskyttelse om sommeren når motoren er varm. Uansett om du kjøper motorolje fra Caramba eller andre anerkjente produsenter, må du altså sørge for at den er har riktig viskositet.

Vi tilbyr er stort utvalg av smøremidler til bil

Hos 12bildeler.no tilbyr vi for øyeblikket et stort utvalg av smøremidler til biler og varebiler i Norge. Caramba er en av mange produsenter vi samarbeider med, og kan dermed tilbyr deg de mest konkurransedyktige prisene. Spar penger når du kjøper motorolje fra 12bildeler.no.