Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp BMW Motorolje

7 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor anbefaler vi BMW Motorolje?

Dersom du eier et BMW-kjøretøy, enten en sedan, hatchback eller crossover, anbefaler vi alltid at kjøpere bruker BMW Motorolje. Hovedgrunnen til at vi anbefaler BMWs egne smøremidler, er at den er utviklet av selskapet for sine kjøretøy. BMW utvikler, bygger og tester sine egne motorer, og dermed er det ingen som vet mer om motorene enn de selv. Dessuten har selskapet gjennom årene investert milliarder av dollar for å komme opp med kraftigere og likevel drivstoffeffektive design. Så, dagens BMW-motorer er mye mer effektive og laget av en rekke legeringer som krever spesiell smøring. Selv om motoren din ikke vil bryte sammen om du bruker et annet merke av høy kvalitet vil du heller ikke oppleve samme ytelsesnivå. Når det gjelder motorolje av annet merke, sørg for at du dobbeltsjekker viskositeten med det som er anbefalt i bilens brukerhåndbok.

Hvordan vite om BMWs motorolje er ekte?

Vi erfarer at det er en mengde nettbutikker og selv fysiske butikker som selger forfalsket BMW Motorolje. Disse forfalskningene er så gode at forpakningene ser ut og føles akkurat som den ekte. Men det er en stor forskjell, dvs. at de falske flaskene inneholder motorolje av dårlig kvalitet. Dessuten er det også et faktum at disse knockoffsene som de kalles ikke har noen garanti, så dersom du finner ut at oljen er falsk er det ingen mulighet for å få ingen pengene. I tillegg vil motoren din bli ødelagt. Dette er grunnen til at vi anbefaler å kjøpe BMW Motorolje fra velrennomerte forhandlere. Forhandlere som har vært i markedet i årevis og har et godt rykte vil ikke selge forfalskninger og sette sin troverdighet på spill.

Stol på oss for dine behov for motorolje

12bildeler.no er en velkjent og troverdig forhandler is a well known and credible seller of top quality motor oil. We have been selling Engine-oil BMW for many years and have an agreement with the company to sell their products. So, you can be assured that the motor oil you buy from us for your BMW will be genuine. You can also be sure of the fact that it is priced competitively. So, you may not be able to find BMW’s motor oil at this price anywhere else online if it's genuine. In addition we offer buyer benefits like free shipping and handling for those who buy from within the UK at 12bildeler.no.