Hopp til innhold Hopp til navigering
205
/ 55
R16
Raffinering

Kjøp VIKING Bildekk

195 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Viking dekk– Helnorske dekk som passer perfekt for norske veier

Viking dekk er et merke som ble utviklet i Askim for over 100 år siden, og ble på 90-tallet en del av Continental som er verdensledende på dekk. Nå selger Viking omtrent én millioner dekk i året til forbrukere i hele verden. Dekkene fra Viking er kjent som et prisgunstig alternativ uten at det går på bekostning av egenskapene. Viking har gjennom tidene samarbeidet med flere ledende bilmerker som Volvo og Opel for å nevne noen. Her hos oss er vi veldig stolte for å kunne tilby våre kunder helnorske dekk online til en lav pris. Du vil finne både sommerdekk og vinterdekk hos oss så da kan du kjøre rundt med gode dekk hele året. Se på vårt store utvalg av dekk i dag og legg inn en bestilling.

Hva passer vel ikke bedre enn å kjøre på norske veier med helnorske dekk? Nå har du sjansen til det. Med Viking dekk får du en god kjøreopplevelse på grunn av gode egenskaper, som er spesielt utviklet for forhold vi er vant med i Norge. Vekslende værforhold som skaper utfordringer i kjørebanen er noe forbrukere har blitt vant med. Vann, is og snø er noe som vil øke sjansen for vannplaning og andre ulykker, men med dekk fra Viking vil det bli redusert. Det skyldes blant annet den gode gripeevnen, men også på grunn av den økte stabiliteten. I tillegg er Viking kjent for å ha dekk med en kort bremselengde. Det vil gi en god kjøreopplevelse uansett vær og vind. Kjøp i dag og husk å legge inn en bestilling på nye felger også. Det vil gi bilen et bedre utseende og folk vil fort legge merke til det. 

Kos deg på veien med Viking dekk

Hos 12bildeler.no har vi gjennom flere år jobbet mot å tilby våre kunder det meste innen dekk, og vi har klart det. Med over 100 forskjellige merker og 25000 profiler vil du garantert finne dekk til ditt behov. Bestill dine nye dekk i dag og motta dekket innen få dager. Er du usikker på montering, kan du enkelt ta kontakt med en av våre 300 servicepartnere rundt i Norge.