Hopp til innhold Hopp til navigering
SPTS AS M+S merking

STAR PERFORMER
SPTS AS M+S merking

235/45-18 98 (opptil 750kg)
Roll resistance E Wet grip C Noise emissions 2 71.0 dB
H: opptil 210km/h
VinterdekkVinterdekk
nkr 935,00
pris per enhet
Varenr.: R-221586
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER

Merk: Vi leverer kun dekket. Hvis en felg vises på bildet, er dette kun for illustrative formål.

SPTS AS M+S merking

Star Performer SPTS AS

Star Performer SPTS AS er etterfølgeren til AS og har blitt forbedret i forhold til forgjengeren. Dette dekket skal fungere tilfredsstillende i de ulike værforholdene. Dette viser også kundeomtalene hos Tyrest.com. Flere tusen testere gir det gode karakterer i alle områder. Dekket har ikke bare M+S-merket, men også snøflak-symbolet som offisielt klassifiserer det til å passe om vinteren.

Star Performer SPTS AS er tilgjengelig i størrelser fra 13 til 19 tommer. Ettersom dette er et privat merke fra Delticom AG, kan dekkonline.com tilby deg spesielt gunstige tilbud. I tillegg trenger du ikke å betale for frakt dersom du bestiller mer enn ett dekk. Helsesong-dekk trenger ikke å byttes hver sesong. Du trenger bare ett sett av dekk, noe som reduserer kostnadene ytterligere.

Disse dekkene er merket med M+S og snøflak-symbolet, og er ideelle for vinterbruk med akkurat riktig grep både på våte og tørre overflater. De har dessuten et flott forhold mellom pris og kvalitet. Kort bremselengde, lavt støynivå, økt komfort, perfekt trekkraft og grep, spesielt ved høy fart. Disse dekkene tilbyr en enestående sikkerhet på vinterveier og i usikkert vær.


Dekk VinterdekkVinterdekk
Fartsindeks H: opptil 210km/h
Lasteindeks 98 (opptil 750kg)
Dekkdimensjoner: 235/45-18
EU-dekkmerke

Top Seller