Hopp til innhold Hopp til navigering
205
/ 55
R16
Raffinering

Kjøp Oldtimer-dekk (biler)

652 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Oldtimer dekk– Passer perfekt til ditt kjøretøy

Har du en gammel klassiker som trenger litt kjærlighet? Synes du gamle biler er bedre enn de nye? Står ikke de nyeste og moderne dekkene i stil med resten av bilen eller motorsykkelen? Slapp av, vi har løsningen. Det du trenger for å få gliset ut av garasjen og tilbake på veien er noen nye oldtimer dekk.

Vi har alle typer dekk som vil passe til akkurat ditt kjøretøy: vanlige, offroad, racing, motorsykkel, lastebil. Uansett hva du er på jakt etter så har vi noe som kan gi nytt liv til kjøretøyet ditt. En annen flott ting er at hos oss får du dem for en billig penge, for hos oss finner du både et stort utvalg og lave priser.

Vi har Oldtimer Dekk til lave priser

Hos 12bildeler.no finner du alt du trenger innen dekk og tilbehør. Nå er sesongen inne for noen nye motorsykkeldekk. De finner du til lave priser her hos oss. Eller hva med noen flotte nye dekk til bruk i racing? Vi har alle typer dekk, og er stolte av at vi har over 100 dekkmerker og 25000 profiler.

Vi tilbyr rask og gratis levering, og du har 30 dagers returrett. I tillegg så har vi et verdensomspennende servicenettverk, og i Norge finner du over 300 partnere som er klare til å hjelpe deg.