Hopp til innhold Hopp til navigering
205
/ 55
R16
Raffinering

Kjøp Offroad-dekk

8 930 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Off road dekk finner du hos 12bildeler.no

12bildeler.no har et stort utvalg av både off road dekk og 4x4 dekk. Det er alltid er viktig å ha gode dekk på bilen. Et godt grep på underlaget er særlig viktig på biler med 4wd og under kjøring off road. Dette er dekk som passer best for kjøring utenfor asfalten. Det er viktig å bestemme om dekkene skal fungere best på grusveier eller i terrenget. Mønsteret varierer nemlig betydelig avhengig av bruksområde.

Det gjelder også når du skal kjøpe vinterdekk. Montering av dekkene får du gjort billig hos en av våre partnere rundt om i hele landet. Da sikrer du at dekkene sitter som de skal og effekten blir best mulig. Deretter er det bare å nyte følelsen av nye dekk under bilen.

I vårt store utvalget av off road dekk er det mye å velge mellom. Husk bare at slike dekk ikke vil være et godt valg på slett asfalt, både på grunn av støy og på grunn av veigrep. Det dype mønstret som disse dekkene har gir feste i sand, grus eller jord. Vanlig dekkmønster på slikt underlag medfører at du ikke får brukt kreftene i bilen din. Piggdekk er det selvklare valget om vinteren.

Ofte er det sikkert å velge ett av de kjente merkene, og selv om de koster noen kroner ekstra er livslengden for disse ofte lengre. Les gjerne mer om de ulike mulige dekk offroad ved å klikke på de ulike mulighetene før du gjør ditt endelige valg.

Billig off road dekk med gratis levering

12bildeler.no gir deg 30 dager returrett, så benytt muligheten til å kjøpe nye dekk i dag. Hos oss kan du velge blant 100 dekkmerker og mer enn 25000 profiler. 12bildeler.no har også rask og gratis levering. Vi tilbyr, gjennom våre over 300 partnere, montering over største delen av landet. Gjør bestillingen nå.