Hopp til innhold Hopp til navigering
205
/ 55
R16
Raffinering

Kjøp M/T-dekk (offroad)

282 Resultater
M-8090 POR
MAXXIS
M-8090 POR
124L
nkr 4 653,00
Varenr.:  R-123653

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Hvis nødvendig pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

 

Ekte terrengdekk gjørme av kvalitet for offroadkjøring

Når man skal kjøre i vanskelig og krevende terreng eller på gjørmete veier er det ekstra viktig å velge riktige dekk. Dekkene må ha gode spor slik at vannplaning ikke blir et problem samt at gummien må gi godt grep på underlaget uten at det går utover komforten. For å få et like godt grep på underlaget velger noen en bredere dimensjon, men dette fører til økt rullemotstand og dermed økt drivstofforbruk og dårligere kjørekomfort.

For å beholde rullemotstanden lav burde du derfor kjøpe tilpassede terrengdekk gjørme til 4x4 bil hos oss på 12bildeler.no. Vi har spesialdekk for enhver type kjørestil og bil til en billig pris. Er du usikker på hvilken dimensjon bilen din trenger, finner du informasjon om dette i vognkortet eller spør oss!

Billige terrengdekk gjørme finner du hos oss

Vi hos 12bildeler.no har lang erfaring i valg av dekk tilpasset din bil! Med et av Europas største utvalg i dekk til alle typer kjøretøy finner du garantert dine neste dekk hos oss. Vi har person-, racer-, motorsykkel- og varebildekk blant vårt utvalg samt dekk til spesialkjøretøy som feks. golfbiler eller skogsbiler for å nevne noe! Hos oss bestiller du trygt, enkelt og billig online.

Vi tar vare på kundene våre med en rask, gratis levering og 30 dagers returrett. Trenger du hjelp til hjulskift har vi over 300 dyktige samarbeidspartnere landet rundt som er behjelpelige med dette.