Hopp til innhold Hopp til navigering
205
/ 55
R16
Raffinering

Kjøp H/T-dekk (offroad)

896 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

 

Velg terrengdekk motorvei – en god kombinasjon av by og land

Med terrengdekk motorvei kan du bruke din SUV like godt på motorveien på vei til jobben som opp til hytta på fjellet når du har fri. Nå kan du kjøpe dem billig på nett takket være våre lave priser og utrolig store utvalg av dekktyper. Dersom du har bruk for lastebildekk så finner du dette enkelt inne på våre nettsider.

Er vinterstormene like om hjørnet? Da bør du begynne å se etter vinterdekk til bilen din. Det er viktig med nye og gode dekk for ikke å miste veigrepet. Og har du tenkt deg opp til hytta, ja da er det ekstra viktig med et godt grep på glatte og snødekte veier. Det er en situasjon som oppstår så altfor ofte oppe i nord.

Uante muligheter i hverdagen med terrengdekk motorvei

12bildeler.no er en av Europas ledende leverandør av dekk. Vi tilbyr over 100 ulike merker og mer enn 25 000 profiler for at du skal finne det perfekte dekket for deg. Nettopp derfor kan vi tilby spesialdekk til lave priser.

Noen av spesialdekkene er nettopp terrengdekk som kan brukes på de aller fleste underlag. Vi ønsker å tilby deg friheten til å kunne dra dit du vil, akkurat når du vil! La ikke snø og sludd stoppe din hyttedrøm, besøk oss heller på nett.