Hopp til innhold Hopp til navigering
Sport Maxx Race MO

DUNLOP
Sport Maxx Race MO

295/30-20 101 (opptil 825kg)
Roll resistance F Wet grip C Noise emissions 2 73.0 dB
Y: opptil 300km/h
SommerdekkSommerdekk
nkr 4 761,00
pris per enhet
Varenr.: R-237291
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER

Merk: Vi leverer kun dekket. Hvis en felg vises på bildet, er dette kun for illustrative formål.

Sport Maxx Race MO

Eksepsjonelt tørrgrep – både på og utenfor banen

  • Glimrende tørrgrep og bremseegenskaper.
  • Presis styring og håndteringsstabilitet.
  • Forbedret grep i kurvekjøring.
  • Pålitelig ytelse på vått føre.

Svært god gripe- og bremseevne Oppnå topp ytelse på banen med Sport Maxx Race.

Racingblandingen er utviklet ved hjelp av Dunlop Motorsports-teknologi og gir deg topp veigrep og bremseevne. Dekket er optimalisert med tanke på banekjøring, men er fullt godkjent for bruk på vei.

Presis styrerespons og høy kjørestabilitet

Dra fordel av presis styrerespons og konsekvente kjøreegenskaper. Sport Maxx Race forbedrer styreegenskapene og stabiliteten ved hjelp av et hybridbelegg som begrenser deformeringen av dekket ved høye hastigheter.

Bedre veigrep i svinger

Ribbene har bratt vinkel for å øke den laterale dekkstivheten og gi bedre kontroll ved kurvekjøring. Det massive ytre skulderpartiet forbedrer veigrepet i svinger.

Høy ytelse på vått underlag

Sport Maxx Race er optimalisert for tørt underlag, men yter godt også på vått føre. Det asymmetriske dekkmønstret med fire riller på innsiden gir rask vanndrenering og reduserer faren for vannplaning.

Flatere slitebaneprofil

Den nye generasjonen Dunlop-dekk har en flatere slitebaneprofil med en 4-8 % større kontaktflate, avhengig av størrelse og type dekk. En større kontaktflate gir mer stabilitet og forbedret veikontakt, slik at dekkene reagerer raskt og presist.

Fordeler

Økt stabilitet og styrepresisjon, redusert hæl-og-tå-slitasje, utmerket svingstabilitet og -presisjon, overlegent tørrgrep.

Silica-Plus-blanding. En motorsport-avledet gummiblanding som gir høye grepsnivåer, spesielt på våte veier og ved lave temperaturer.Fordeler Førsteklasses bremse- og akselerasjonsevne, solid slitestyrke og svært godt veigrep i vått og kaldt vær.

JLB (Jointless Belt). En Hybrid Overlay-teknologi som reduserer langsgående deformasjoner ved høye hastigheter.Fordeler Overlegen stabilitet ved høye hastigheter; glatt og jevn slitasje.

Maximum Flange Shield (MFS). Et beskyttelsessystem for flens. MFS har en gummiprofil som går rundt omkretsen av dekket over hjulflensen. Dette skaper en beskyttende buffersone.Fordeler Beskytter dyre lettmetallfelger fra fortauskanter.

Asymmetrisk mønsterdesign. Asymmetrisk mønsterdesign gir bedre kjøreegenskaper og vannplaningssikkerhet. Den langsgående senterribben øker stabiliteten og presisjonen. De asymmetriske sporene gir bedre grep på både vått og tørt underlag.Fordeler Forbedret ytelse på rette strekk og rundt hjørner; økt motstand mot vannplaning.

Flatere slitebaneprofil. Den nye generasjonen Dunlop-dekk har en flatere slitebaneprofil med en 4-8 % større kontaktflate, avhengig av størrelse og type dekk. En større kontaktflate gir mer stabilitet og forbedret veikontakt, slik at dekkene reagerer raskt og presist.Fordeler Økt stabilitet og styrepresisjon; redusert hæl-og-tå-slitasje; utmerket svingstabilitet og -presisjon; overlegent tørrgrep.

Multi Radius Tread (MRT). MRT-design bruker ti forskjellige radier, og de er derfor mer presise. Dette resulterer i svært effektiv trykkfordeling på veikontaktflaten. Resultatet er jevnere overganger fra rettstrekk til sving, noe som fører til mer presise og progressive reaksjoner.Fordeler Betydelig bedre kontroll over utviklingen av fotavtrykket under alle kjøreforhold, responsiv våt- og tørrhåndtering, økt svingkontroll.

Dobbel silikablanding. Denne blandingen forbedrer akselerasjonsytelsen og fremmer lav slitasje.Fordeler Topp bremse- og akselerasjonsevne, førsteklasses kjøreegenskaper gjennom sommer og høst, solid veigrep og høy slitestyrke.


Dekk SommerdekkSommerdekk
Fartsindeks Y: opptil 300km/h
Lasteindeks 101 (opptil 825kg)
Dekkdimensjoner: 295/30-20
EU-dekkmerke

Top Seller