Hopp til innhold Hopp til navigering
205
/ 55
R16
Raffinering

Kjøp A/T-dekk (offroad)

949 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

 

Alle terrengdekk vi har tåler møte med røft terreng!

Når du skal kjøre i kupert og vanskelig terreng er det viktig å bruke riktig type hjul på kjøretøyet. Vanlige "hverdagsdekk" er ikke konstruert for annen type kjøring enn på vanlige veier under normalt føre. Terrengdekk er konstruert med forsterkninger i utvalgte deler av dekket. Det er fordi det skal tåle mer hardhendt bruk uten at det skal gå utover levetiden på dekket samt unngå ekstra varmeutvikling. Ujevne flater og skiftende underlag kan fort slite på akslingene til bilen hvis man bruker feil dimensjon på dekkene.

Derfor bør du sjekke vognkortet og velge dimensjonen som står der samt riktig belasningsklasse på dekkene du kjøper. Kjøper du et dekk som er merket XL eller EL betyr det at de er ekstra forsterket. Sjekk lufttrykket på alle dekkene dine jevnlig, og husk at dekkene skal være kalde under sjekk. Hvis lufttrykket er feil vil de slites ujevnt og det vil gå utover kjøreegenskapene til bilen.

Vi på 12bildeler.no har alle terrengdekk til forskjellige kjøretøy. Vår pris på alle typer bildekk, motorsykkeldekk og lastebildekk samt spesialdekk er alltid lav!

Alle terrengdekk får du til lav pris og fri frakt!

Vi på 12bildeler.no har utvalgte dekk til terrengkjøring med både ATV og 4x4. Vi har også hjul til skogsmaskiner, traktorer m.m. Vi har over 100 merker og 25 000 forskjellige profiler i vårt utvalg av dekk, så her kan du velge og vrake! Du bestiller enkelt og trygt online hos oss, og trenger du hjelp, tips eller råd kan du kontakte vår dyktige kundeservice. Vi gir deg alltid lav pris med 30 dagers returrett og fri frakt ved bestilling av mer enn ett dekk! Sjekk vårt utvalg idag!