Hopp til innhold Hopp til navigering
205
/ 55
R16

Kjøp Snøkjettinger

515 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er snøkjettinger?

Snøkjettinger kalles ofte også bare kjettinger og monteres på bildekkene for å bedre trekkraften ved kjøring på is. Snøkjettinger monteres direkte på hjulene eller de kan være del av et spesialsystem som utløser en mekanisme som gjør at kjettingene svinges under dekkene. Selv om de aller fleste snøkjettinger er laget i stål, finnes det også kjettinger som er laget i andre materialer. Snøkjettinger må imidlertid kjøpes i par, og må samsvare med dekkets størrelse og diameter. 

Trenger jeg virkelig snøkjettinger?

Hvorvidt du trenger snøkjettinger eller ikke avhenger i bunn og grunn av hvor du bor. Dersom du bor et sted der det faller mye snø om vinteren kan det være fornuftig å investere i et par snøkjettinger. Dersom det sjelden snør, eller hvis isen varer i bare korte perioder er det ikke like nødvendig å inneha snøkjettinger. Når det er sagt er det alltid en god idé å ha slike kjettinger tilgjengelig slik at du enkelt kan sette dem på kjøretøyet ved behov.

Hvordan kan jeg vite hvilke snøkjettinger jeg skal kjøpe?

Hos 12bildeler.no selger vi snøkjettinger fra en rekke produsenter som SNÖ PRO, KÖNIG og PEWAG. Disse merkene er anerkjent som de beste, så du kan alltid være trygg på kvaliteten. For å sikre at du kjøper riktig størrelse for ditt kjøretøy er det imidlertid viktig å måle dekkene eller lete opp dekkstørrelsen i kjøretøyets brukermanual. Deretter kan du søke i listen vår over snøkjettinger for å finne akkurat din størrelse. Dersom du trenger hjelp til å finne de riktige snøkjettingene til ditt kjøretøy er du velkommen til å ringe oss når som helst.