Hopp til innhold Hopp til navigering
Raffinering

Kjøp MAGGI Biltilbehør

56 Resultater
SELECT SEMPLICE 141
MAGGI
SELECT SEMPLICE 141
CANESEL141
nkr 1 077,83
235/85-16 245/70-17 280/70-16
Varenr.:  15479520

pris per assortement
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor bør du kjøpe biltilbehør Maggi?

En av de viktigste grunnene til at du bør kjøpe biltilbehør Maggi, som for eksempel snøkjettinger, er fordi merket er kjent for deres holdbarhet. Det europeiske snøkjettingmerket har blitt utførlig og uavhengig testet. Resultatene er at dette merket er svært holdbart i forholdt til andre merker i denne kategorien. Den andre grunnen til å velge dette merket er den konkurransedyktige prisen. I tillegg kan du finne snøkjettinger for alle dekkstørrelser, noe som gjør det enkelt å velge.

Den riktige måten å kjøpe snøkjettinger på

Å kjøpe snøkjettinger kan virke enkelt nok. Du kjøper de kjettingene som har samme størrelse som dekkene dine. Det er imidlertid bare en av tingene du bør gjøre. Det er ikke uvanlig at det skjer ulykker på grunn av snøkjettinger av dårlig kvalitet, det skjer faktisk mange ganger i året. Ekspertene anbefaler derfor at folk bare kjøper snøkjettinger fra merker de kan stole på. Heldigvis bruker Maggi bare de beste materialer i sitt biltilbehør, og dette sikrer at kjettingene deres er veldig holdbare. Kjøperne kan også spare penger ved at disse kjettingene varer dobbelt så lenge. Det spesielle designet betyr at de vil gi bilen din den nødvendige trekkraften, selv under svært glatte forhold.

Få det biltilbehøret du trenger i dag

12bildeler.no har gjort det enkelt for deg å kjøpe det biltilbehøret du trenger, også snøkjettinger. Vi har fylt opp lagrene med varer fra de beste merkene i bransjen. Så alt du trenger å gjøre er å velge dekkstørrelse og la systemet gjøre resten. Dersom du ser etter biltilbehør av høy kvalitet, anbefaler vi Maggi uten å nøle. I tillegg kan du være sikker på å få konkurransedyktige priser, eksklusive rabatter og andre kampanjer når du handler biltilbehør fra 12bildeler.no.